Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VM 50mm f/1,5 Nokton silver till Leica M

Voigtländer VM 50mm f/1,5 Nokton silver till Leica M

Artikelnummer: 1003115

Ett mycket gediget och robust objektiv med en stor bländare på f/1,5

8 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
50/1,5 Nokton ASPH silver till Leica M
Detta klassiska objektiv gör nu en comeback. Nu är objektivet som är mycket mycket kompaktare än sin föregångare. Men den största skillnaden är dess nya närmare närgräns på 0,7 m.
Ett mycket gediget och robust objektiv med en stor bländare på f/1,5. Tack vare denna stora bländare kan du fotografera i mörka miljöer där de flesta objektiven inte klarar av. Har mycket fin färgåtergivning och bokeh. Finns i färgerna svart och silver.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.