Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

RED NAS 6TB 3,5"

Western Digital RED NAS 6TB 3,5"

Artikelnummer: 1022786
  • Svalare temperaturer
  • Byggd för NAS-kompabilitet
  • Desktop Drive vs. Röd Drive
2 499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Intern hårddisk med 6TB lagringskapacitet

WD:s röda produktsegment är byggda för single-bay till 8-bay NAS-system, och har kraften att rymma all din värdefulla data på ett och samma ställe.

  • Svalare temperaturer
  • Byggd för NAS-kompabilitet
  • Desktop Drive vs. Röd Drive

Svalare temperaturer

Genom att sänka strömförbrukningen, har WD lyckats sänka temperaturen på disken när den arbetar. Med lägre temperaturer i ditt system, kan du skapa en stabilare och mer pålitlig NAS-miljö.

Byggd för NAS-kompabilitet

WD:s röda diskar kommer med NASdrive, och är byggda specifikt för balanserad prestanda i NAS- och RAID-miljöer.

Desktop Drive vs. Röd Drive

Interna hårddiskar är typiskt sett inte designade och testade för NAS-miljöer, så med denna enhet får du en unik komponent som kommer att förbättra och förstärka ditt system.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.