Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fixed Kit till Pocket till Blackmagic Design

Wooden Camera Fixed Kit till Pocket till Blackmagic Design

Artikelnummer: 1016550
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Cage till Blackmagic Design Pocket Cinema
Detta kit innehåller en fast bottenplatta för Blackmagic Design Pocket Cinema Camera, Pocket Cage håller kameran säkert med två skruvar och 4 pins medan 15 mm basen fästs på botten för att hålla 15 mm rods vid rätt objektivhöjd. Med topphandtaget (cheese) kan du bära kameran och du får en A-box med audioadapter med XLR-ingångar. Den minimalistiska designen ger dig flera fästpunkter på toppen, sidan och botten medan alla de viktiga kontrollerna är tillgängliga.

Levereras med:
  • Pocket Cage
  • Pocket 15 mm Base
  • Top Handle (cheese)
  • A-box (Pocket)
  • 2x 15 mm Rods

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.