USB-C kabel till USB-C PD Solid Blue 1 meter

xtorm USB-C kabel till USB-C PD Solid Blue 1 meter

Artikelnummer: 1041249
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Xtorm USB-kabel USB-C till USB-C PB Solid Blue 1 meter

Xtorms Solid Blue kablar är starka och tillverkade för att hålla och motstå slitage som kan orsakas av daglig användning. Kabeln ingår i Solid Blue serien som består av flera lager vävd nylon, DuPont™ Kevlar® fiber och en teknik (XFLEX4) som säkerställer att kabelns båda ändar inte böjs. Kabeln har testas böjas över 30 000 gånger och Xtorm erbjuder livstidsgaranti på Solid Blue kablar.

Fördelar

  • Slitstark
  • Böjtålig
  • Livstidsgaranti

Levereras med

  • Xtorm USB-kabel USB-C Solid Blue 1 meter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.