Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filament för da Vinci 3D Pen 1.0

XYZ 3D Pen Filament PLA 6 x 12m 353gr Random Colors

Artikelnummer: 1045893
  • Tillverkat i miljövänligt biokomposterbart material
  • Ger en snygg ytfinish och hög kvalitet på dina verk
  • 6x 353gr filament i flera färger
169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

XYZ 3D Pen PLA Filament

PLA filamentet är tillverkat av biokomposterbart material och är en tråd som ger en bra styrka och snygg finish. Det är pålitligt, enkelt att använda och följer lätt pennans rörelse.

Fördelar

  • Tillverkat i miljövänligt biokomposterbart material
  • Ger en snygg ytfinish och hög kvalitet på dina verk
  • 6x 353gr filament i flera färger

Hög kvalitet för alla användare

Filamentet gör att du kan skapa utskrifter i högkvalitet med en bra styrka och snygg ytfinish. Det här gör att det kan användas av både avancerade användare och nybörjare. Du kan skapa prototyper, visningsprodukter eller reservdelar i ditt företag eller inredningsdetaljer och leksaksfigurer i hemmamiljö.

Miljövänligt

Filamentet är utvunnet från komposterbart material som exempelvis majs och sockerbetor. Det gör att det är att fritt från gifter och passar bra i hemmet, i klassrummet eller i ditt företag.

PLA-filamentet passar till

Levereras med

  • 6x12m 353gr filament

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.