XYZ PLA Carbon (NFC) 600gr Black

Carbon fiber PLA filament, svart

Artikelnummer: 1046014
  • Lättare men mer hållbart material
  • För utskrifter som kräver ett styvare material
  • Ger en matt ytfinish med lite glans
  • Används tillsammans med ett förstärkt munstycke
  • Passar till flera modeller av XYZ 3D Printers
399 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

XYZ Carbon Fiber PLA filament

Carbon Fiber filamentet är tillverkat av en blandning av PLA och carbon fiber. Det ger dig möjlighet att skriva ut 3D-modeller med bättre hållbarhet och styrka. Perfekt för reservdelar till drönare, propellrar, ramar m.m. För att använda det här materialet krävs att du har ett anpassat skrivarhuvud med förstärkt munstycke.

Fördelar

Material med högre motståndskraft

Filamentet är ett lätt material men mer motståndskraftigt än vanligt PLA. Det gör att du kan skapa utskrifter i hög kvalitet med mer styrka, styvhet och snygg matt ytfinish. Carbon fiber kan användas av både avancerade användare och nybörjare i flera av XYZ 3D-skrivare. Däremot krävs det att du använder ett skrivarhuvud med förstärkt munstycke. Materialet är perfekt för dig som vill skapa skapa reservdelar och prototyper så som delar till drönare eller propellrar.

XYZ Carbon fiber PLA passar till

OBS! Används tillsammans med förstärkt munstycke.

Levereras med

  • 600gr filament
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.