Carbon fiber PLA filament, svart

XYZ PLA Carbon (NFC) 600gr Black

Artikelnummer: 1046014
  • Lättare men mer hållbart material
  • För utskrifter som kräver ett styvare material
  • Ger en matt ytfinish med lite glans
  • Används tillsammans med ett förstärkt munstycke
  • Passar till flera modeller av XYZ 3D Printers
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

XYZ Carbon Fiber PLA filament

Carbon Fiber filamentet är tillverkat av en blandning av PLA och carbon fiber. Det ger dig möjlighet att skriva ut 3D-modeller med bättre hållbarhet och styrka. Perfekt för reservdelar till drönare, propellrar, ramar m.m. För att använda det här materialet krävs att du har ett anpassat skrivarhuvud med förstärkt munstycke.

Fördelar

Material med högre motståndskraft

Filamentet är ett lätt material men mer motståndskraftigt än vanligt PLA. Det gör att du kan skapa utskrifter i hög kvalitet med mer styrka, styvhet och snygg matt ytfinish. Carbon fiber kan användas av både avancerade användare och nybörjare i flera av XYZ 3D-skrivare. Däremot krävs det att du använder ett skrivarhuvud med förstärkt munstycke. Materialet är perfekt för dig som vill skapa skapa reservdelar och prototyper så som delar till drönare eller propellrar.

XYZ Carbon fiber PLA passar till

OBS! Används tillsammans med förstärkt munstycke.

Levereras med

  • 600gr filament
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.