XYZ PLA Metallic (NFC) Copper 600gr
XYZ PLA Metallic (NFC) Copper 600gr
XYZ PLA Metallic (NFC) Copper 600gr

XYZ PLA Metallic (NFC) Copper 600gr

PLA Metallic filament, koppar

Artikelnummer: 1046013
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Ger dina utskrifter en metallisk look och känsla
  • Passar exempelvis till statyer och kopior av konstföremål
  • Används tillsammans med ett förstärkt munstycke
449 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

PLA Metallic filament, koppar

PLA Metallic filamentet är tillverkat av en blandning av PLA och kopparpulver. Det ger dig möjlighet att skriva ut 3D-modeller med en ytfinish av metallisk koppar. Passar för utskrifter av statyer och kopior av konstföremål som förstärks av en metallisk look och känsla. För att använda det här materialet krävs att du har ett anpassat skrivarhuvud med förstärkt munstycke.

Fördelar

Efterbehandling för snyggare finish

När du skrivit ut din modell i PLA metallic filament kan du bearbeta din utskrift för att skapa en snyggare ytfinish. Genom att polera modellen med sandpapper, stålull eller metallpolish får du en glansig yta med långvarigt reslutat.

PLA Metallic filament passar till

OBS! Används tillsammans med förstärkt munstycke.

Levereras med

  • 600gr filament
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.