Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

YN-622 TTL Radiosystem till Canon ETTL

Yongnuo YN-622 TTL Radiosystem till Canon ETTL

Artikelnummer: 1020031

Yongnuo YN-622 är ett enkelt radiosystem som ger dig möjligheter att styra en eller flera speedlites från din kamera. Kittet ger dig möjlighet att enkelt nyttja funktioner som highspeed sync samt blixtautomatik (TTL).

1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

YN-622 TTL Radiosystem till Canon ETTL
Tiltbart paraplyfäste med låsbar blixtsko
Batteri Recyko 2600 serien NiMH AA 4-pack
1 668 SEK
YN-622 TTL Radiosystem till Canon ETTL
stativ-/paraplykit
Blixt Speedlite 430EX III-RT
6 365 SEK

Yongnuo YN-622 TTL Radiosystem till Canon ETTL

Yongnuo YN-622 är ett radiosystem som ger dig möjligheter att styra och trigga en speedlite trådlöst från din kamera. Kittet ger dig möjlighet att enkelt nyttja funktioner som highspeed sync samt blixtautomatik (TTL). Sändaren och mottagaren kommunicerar via radio vilket gör att enheterna kan triggas utan att de är synliga för varandra, detta gör att du lätt kan gömma undan blixten utanför bildrutan under fotograferingen.

  • Trådlös kommunikation med blixten via 2,4 GHz radio
  • Stöd för TTL och High speed sync
  • Full automatik med Canon TTL
  • Styrning och konfigurering av blixtgrupper (A, B och C)
  • Lång räckvidd
  • Kan användas som fjärrutlösare till kameran

Trådlös Blixtautomatik

YN-622 kittet fungerar tillsammans med blixtens TTL mätning, vilket innebär att blixten ställs in automatisk genom kamerans inbyggda ljusmätare för att ge en korrekt exponering. TTL gör att du enkelt kan fotografera med blixt utan ljusmätare vilket gör att det blir enkelt och snabbt att fotografera.

Utnyttja kamerans snabba slutartider med highspeed sync

En blixt med funktionen highspeed sync fungerar även trådlöst med YN-622 då sändaren och mottagaren stödjer detta. Detta möjliggör snabbare slutartider än kamerans blixtsynktid (vanligtvis 1/125 - 1/250) utan det går att använda slutartider upp till 1/4000 eller 1/8000 beroende på vilken kamera som används. Highspeed sync används till att exempelvis frysa rörelse i befintligt ljus, mörka ner bakgrunden, reducera befintligt ljus eller blixtfotografera med stor bländare i ljus miljö.

Fler mottagare

Genom addera ytterligare mottagare till kitet får du möjligheten att styra flera blixtar på samma eller olika kanaler.

Levereras med

  • Sändare
  • Mottagare

Kompatibel med Canon speedlite blixtar, Youngnuo YN 565 EX II samt YN568EX. 
YN-622 stödjer ej Nissin blixtar. För att nyttja highspeed sync och TTL krävs det att den monterade blixten stödjer dessa funktioner.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.