Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Z-Finder Pro 2,5x Z-FIND-PRO2

Zacuto Z-Finder Pro 2,5x Z-FIND-PRO2

Artikelnummer: 313294
5 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Zacuto Z-finder Pro 2,5x
När du filmar med en digital systemkamera måste du använda LCD-skärmen och även manuell fokusering, detta kan göra det riktigt svårt att hitta rätt fokus och få ett bra resultat. Speciellt svårt blir det om du filmar utomhus när solen skiner, då kan det nästan vara omöjligt att se vad man filmar med kamerans LCD-skärm. Zacuto Z-finder är en optisk sökare som gör det mycket enklare för dig som filmar med en digital systemkamera.

Den enda skillnaden mellan Zacuto Z-finder Pro 3x och 2,5x är förstoringsgraden. För närsynta brukar 2,5x fungera bäst annars är det bara personligt tycke som avgör.

OBS!
Tänk på att sökarluppen fungerar som ett förstoringsglas och kan skada din LCD om du låter den vara i kontakt med direkt solljus. (Solen bör inte lysa in genom luppen mot din LCD-display)

Levereras med:
3 Extender Frames
Gorilla Baseplate and Metal Mounting Frame
Lens Cap & Protective Boot
Lanyard Hook and Lanyard
2.5x Anti-Fog Coating LensZacuto's Z-Finder Pro from Zacuto on Vimeo.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.