Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LWZ.3 21-100mm T/2,9-3,9 till Nikon F

Zeiss LWZ.3 21-100mm T/2,9-3,9 till Nikon F

Artikelnummer: 1028585
101 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zeiss LWZ.3 21-100mm f/2,9-3,9

Lättviktszoomen LWZ.3 21-100mm T/2,9-3,9 är ett kraftfullt videoobjektiv som levererar hög bildkvalitet. Objektivet har en kompakt och lätt design med en robust och stänksäker konstruktion.

  • Lätt och kompakt
  • Robust och stänksäker
  • Brett zoomomfång på 21-100mm

Brännvidden mellan 21 och 100 mm förser dig med ett brett spektrum så att du alltid kan få till den perfekta vinkeln. Dina bilder kommer att stå ut tack vare knivskarpa strukturer, livfulla färger och hög kontrast. Objektivet levererar dessutom fint format ljus i oskärpa och ger en vacker bokeh med "cine"-känsla. En parfokal linsdesign eliminerar också irriterande fokusförskjutning vid zoomning så att du alltid behåller fokus på ditt motiv.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.