Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gimbal Crane M2

Zhiyun Gimbal Crane M2

Artikelnummer: 1045089
  • 360° på alla axlar
  • Passar telefon, actionkamera, kompaktkamera
  • Fungerar även med mindre spegellösa systemkameror
3 129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lätt och liten gimbal för många ändamål

Crane M2 är en gimbal för actionkameror, mobiler, kompaktkameror och spegellösa systemkameror. Max belastning är på 720 gram och alla axlarna kan rotera 360°.

Fördelar:

  • 360° på alla axlarna
  • Passar det mesta
  • Lätt att bära, lätt att använda
  • Full kontroll
  • Trådlös

360° på alla axlarna

Gimbalen kan rota 360° på samtliga axlar vilket ger dig möjlighet att använda till exempel Vortex Mode, men framförallt ger det dig frihet i rörelserna.

Passar det mesta

Crane M2 är liten handhållen gimbal som passar de flesta kompaktkameror och mindre spegellösa systemkameror. Med tillbehör kan du använda den för både telefoner och actionkameror.

Lätt att bära, lätt att använda

Gimbalen har en snabbplatta som gör det lätt att montera på/av din kamera och lås på axlarna gör att balansen inte justeras under transport.

Full kontroll

OLED-skärmen låter dig hela tiden ha koll på inställningar och gimbalen har de vanliga Pan Follow (PF), Follow (F) och Lock (L) samt Full-Range POV, Vortex Mode, Go Mode och Selfie Mode.

Trådlös

Gimbalen har Wifi och bluetooth och via ZY Play kan du kontrollera din kamera och du får tillgång till panorama, timelapse och Vertigo.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.