Crane 3S

Zhiyun Crane 3S

Artikelnummer: 1048137
  • OLED-skärm för intuitiv kontroll över gimbal och kamerainställningar
  • TransMount SmartSling handtag som möjliggör ergonomisk filmning och avlastning
  • Passar systemkameror och pro-videokameror
8 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Gimbal för tunga kameror

Crane 3S har nyutvecklade motorer som möjliggör en nyttolast upp till 6,5 kg. Detta ger dig möjligheter att filma med tyngre systemkameror och pro-videokameror som Sony FX9, Red Dragon eller Arri Alexa.

Fördelar

  • Klarar belastning upp till 6,5kg
  • Passar systemkameror och pro-videokameror
  • Handtag som möjliggör ergonomisk filmning och avlastning

Crane 3S med TransMount SmartSling handtag

TransMount SmartSling-handtaget har en integrerad kontrollpanel med en OLED-skärm för intuitiv kontroll över gimbal och kamerainställningar som fokus och zoom.

Crane 3S har möjligheten att skapa en trådlös anslutning till en smartphone och använda den som en avancerad fjärrkontroll. Med trådlöst videostöd för full HD (1080p) fungerar smart-telefonen också som en extra bildskärm, vilket hjälper till att komponera bilden och få en översikt över viktiga inställningar. Förutom HD-bildöverföring ansluter ViaTouch 2.0-appen sömlöst en smartphone eller kamera till gimbalen. Olika gimbal- och kamerainställningar, som hastighet, bländare, ISO, slutartid etc. kan justeras i realtid.

Levereras med

  • ZHIYUN CRANE 3S med TransMount SmartSling handle
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.