U-TAP SDI

Aja U-TAP SDI

Artikelnummer: 1026668
5 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

U-TAP SDI är liten, enkel att använda och ansluts direkt till din dator via USB 3.0 utan behov av installerade drivrutiner. Den stödjer bildfrekvenser upp till 1080p 60 så att du kan föra över HD-video och ljud vid exempelvis videokonferenser, live-streaming och för efterbehandling. U-TAP SDI har också en SDI loop-utgång för användning med monitorer, switchar m.m.

Fördelar

  • Plug and play, ingen installation krävs
  • Kompakt och portabel - mindre än en smartphone
  • SDI-ingång med loop-through
  • USB 3.0-anslutning
  • Kompatibel med Windows Mac OS X och Linux
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.