U-TAP SDI

Aja U-TAP SDI

Artikelnummer: 1026668
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

U-TAP SDI är liten, enkel att använda och ansluts direkt till din dator via USB 3.0 utan behov av installerade drivrutiner. Den stödjer bildfrekvenser upp till 1080p 60 så att du kan föra över HD-video och ljud vid exempelvis videokonferenser, live-streaming och för efterbehandling. U-TAP SDI har också en SDI loop-utgång för användning med monitorer, switchar m.m.

Fördelar

  • Plug and play, ingen installation krävs
  • Kompakt och portabel - mindre än en smartphone
  • SDI-ingång med loop-through
  • USB 3.0-anslutning
  • Kompatibel med Windows Mac OS X och Linux
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.