ATEM Camera Converter

Blackmagic Design ATEM Camera Converter

Artikelnummer: 318990
7 150 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Förläng din SDI- eller HDMI-signal med optisk fiber. Tänk dig att ansluta till kameror på avlägsna platser på racingbanorna, sportarenor eller golfbanor. ATEM Kamera Converter konverterar inte bara din videosignal till optisk fiber utan den innehåller också talkback, extern mikrofoningång, returström av video och tally- light signal. Nu kan du placera kameror på flera platser, kilometer bort från platsen där du producerar och samtidigt sända i full HD-videokvalitet.

Anslutningar
1 st SDI in, 1 st SDI ut
1 st HDMI in, 1 st HDMI ut
2 st 6,3 mm tele in
1 st 3,6 mm utgång för hörlurar
1 st 3,6 mm ingång för mikrofon
Optisk fiber
USB
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.