Blackmagic Design ATEM Camera Converter

ATEM Camera Converter

Artikelnummer: 318990
7 150 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
Förläng din SDI- eller HDMI-signal med optisk fiber. Tänk dig att ansluta till kameror på avlägsna platser på racingbanorna, sportarenor eller golfbanor. ATEM Kamera Converter konverterar inte bara din videosignal till optisk fiber utan den innehåller också talkback, extern mikrofoningång, returström av video och tally- light signal. Nu kan du placera kameror på flera platser, kilometer bort från platsen där du producerar och samtidigt sända i full HD-videokvalitet.

Anslutningar
1 st SDI in, 1 st SDI ut
1 st HDMI in, 1 st HDMI ut
2 st 6,3 mm tele in
1 st 3,6 mm utgång för hörlurar
1 st 3,6 mm ingång för mikrofon
Optisk fiber
USB
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.