Blackmagic Design PYXIS 6K L-mount
Blackmagic Design PYXIS 6K L-mount
Blackmagic Design PYXIS 6K L-mount
Artikelnummer: 1100725

Blackmagic Design PYXIS 6K L-mount

Avancerad 6K-fullformatskamera med en otroligt mångsidig design

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Fullformats 6K-sensor
 • Upp till 6K 36 fps-video
 • Dubbla inbyggda ISO upp till 25 600
39 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blackmagic PYXIS 6K är en avancerad digital filmkamera som producerar exakta hudtoner och rika organiska färger. Den har en extremt mångsidig design som låter dig bygga den perfekta kamerariggen för din produktion! Du får en fullformatssensor på 36 x 24 mm 6K med brett dynamiskt omfång med ett inbyggt optiskt lågpassfilter som är designat för att perfekt matcha sensorn. Blackmagic PYXIS kan fotografera i alla standardupplösningar och bildhastigheter från HD upp till DCI 4K och till och med 6K. Den spelar till och med in både 12-bitars Blackmagic RAW och extremt små H.264 proxyfiler samtidigt!

Fördelar

 • Fullformats 6K-sensor
 • Upp till 6K 36 fps-video
 • Dynamiskt omfång på 13 steg
 • Dubbla inbyggda ISO upp till 25 600
 • 4" HDR LCD-touchscreen
 • Spelar in i Blackmagic RAW och H.264-proxys
 • Två CFexpress-kortplatser, USB-C-port
 • Ethernet- och 12G-SDI-portar
 • Live Sync till Blackmagic Cloud och Editors
 • Professionella mini XLR-ingångar med 48 volt fantommatning
 • Inkluderar Blackmagic Generation 5 Color Science

Få "Hollywood-looken" med digital film

Blackmagic PYXIS har de professionella funktionerna du behöver för långfilm, tv-program och dokumentärer, men nu kan samma kvalitet användas för att skapa filmiskt innehåll för sociala medier, YouTube-videor och mer. Du får samma funktioner som på avancerade digitala filmkameror, vilket möjliggör fångst av djupare färger, högre bilddetaljer och ett bredare dynamiskt område mellan de ljusaste högdagrarna och de djupaste skuggorna. Det är anledningen till att långfilmer ser så fantastiska ut och nu kan du få samma höga produktionsvärden för alla slags arbeten. Föreställ dig att filma med digitalfilm i storformat på oberoende filmer med låg budget, TV-reklam eller till och med företagsvideo!

Storformat Cinematisk Digital filmsensor

Blackmagic PYXIS har en massiv helbildssensor med en inbyggd upplösning på 6048 x 4032. Det är nästan tre gånger större än en Super 35-sensor och låter dig fotografera med ett grunt skärpedjup eller att använda anamorfa linser obeskurna för en äkta filmisk look. Oavsett om du fotograferar i starkt solljus eller i nästan inget ljus alls, ger de 13 stegen av dynamiskt omfång med dubbelt inbyggt ISO upp till 25 600 fantastiska bilder med låg brus under alla ljusförhållanden. Dessutom kan du fotografera upp till 36 fps med full sensorupplösning eller 120 fps i fönster. Denna fantastiska sensor i kombination med Blackmagic färgvetenskap innebär att du får samma bildteknik som dyra digitala cinekameror.

Filma med otroligt högt dynamiskt omfång (HDR)

Avståndet mellan de ljusaste och mörkaste delarna av en bild kallas dynamiskt omfång och mäts i stopp. Blackmagic PYXIS har ett otroligt dynamiskt omfång på 13 steg, vilket betyder att den bevarar mer detaljer i de ljusaste och mörkaste områdena av en bild än vad enkla videokameror kan. Detta gör att du kan ställa in exponeringen för en inomhusscen som ett kafé och ändå behålla detaljerna för starkt utomhusljus som kommer genom ett fönster. Du får också fler färger än standardfärgrymden DCI-P3 som används för långfilmer. Plus DaVinci Resolve Studio ingår med kameran, så att du får total kreativ frihet med full exponeringsjustering och återställningskontroller vid färggradering!

Flera upplösningar och bildhastigheter

Blackmagic PYXIS kan fotografera i alla standardupplösningar och bildhastigheter från HD upp till DCI 4K och till och med 6K. Du kan till och med ta stillbilder med 24,6 megapixlar! Blackmagic PYXIS kommer att ta upp till 36 fps vid 6048 x 4032 3:2 open gate eller 60 fps vid 6048 x 2520 2.4:1 och 60 fps vid 4096 x 2160 4K DCI. För högre bildhastigheter kan du visa sensorn och fotografera upp till 100 fps vid 2112 x 1184 Super 16. Du kan till och med arbeta i äkta anamorfisk 6:5 med mycket högre upplösningar än andra kameror som använder anamorfa objektiv i 4,8K 24 fps vid 4832 x 4032. Du kan till och med fotografera 120 fps i 1080HD! Med Blackmagic PYXIS kommer du alltid att kunna ta rätt upplösning för jobbet!

Generation 5 Color Science

Blackmagic PYXIS har samma generation 5 färgvetenskap som high-end URSA Cine, och levererar ett ännu större framsteg i bildkvalitet med fantastiska, exakta hudtoner och trogen färg i varje tagning. Du får en ny dynamisk 12-bitars gammakurva designad för att fånga mer färgdata i högdagrar och skuggor, för snyggare bilder. Färgvetenskapen hanterar även en del av den komplexa Blackmagic RAW-bildbehandlingen, så färg- och dynamiskt omfångsdata från sensorn bevaras via metadata som du kan använda i efterproduktion. Det betyder att du får bilder som har ett naturligt filmliknande svar på färgjusteringar i posten med DaVinci Resolve.

Professionella anslutningar för anpassade riggar

Blackmagic PYXIS har ett brett utbud av anslutningar för ljud, övervakning, ström och mer. Kameran inkluderar en 12G-SDI-utgång för övervakning med stöd för HDR och Ultra HD-utgång. Det betyder att du kan ansluta en SDI-skärm för övervakning av bilder, med eller utan överlägg som visar kritisk information och kamerastatus. SDI tillåter mycket längre kabeldragningar än HDMI, vilket gör det lättare att nå bildskärmar som är längre bort på setet. Det finns också en mini XLR-anslutning med 48 volt fantommatning för mikrofoner, en 3,5 mm videokameraliknande mikrofoningång, tidskod in, referensingång, hörlursanslutning och en låsande DC-strömkontakt!

Levereras med

 • Blackmagic Design PYXIS 6K Cinema Box Camera
 • PYXIS Standard Mounting Plate
 • PYXIS SSD Mounting Plate
 • Power Supply with International Adapters (60W)
 • DaVinci Resolve Studio Activation Key
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn