Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K G2
Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K G2
Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K G2
Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K G2
Artikelnummer: 1060825

Blackmagic Design Micro Studio Camera 4K G2

Kompakt 4K-kamera designad specifikt för liveproduktion

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Designad specifikt för liveproduktion
  • Liten och robust kropp
  • 4K-sensor med 13 stegs dynamiskt omfång
13 090 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blackmagic Micro Studio Camera 4K G2 är nästa generations modell av den populära Blackmagic Micro Studio Camera 4K. Denna modell behåller den otroligt kompakta designen från originalmodellen, men är nu uppgraderad med en 4K digital filmsensor med 13 stegs dynamiskt omfång och dubbla nativa ISO-värden upp till 25 600 för otrolig prestanda i svagt ljus. Dessutom lägger Blackmagic Micro Studio Camera 4K G2 till 12G-SDI för drift upp till 2160p60 och en ny USB-C expansionsport för inspelning av Blackmagic RAW på externa diskar samt nätverkskontroll via Ethernet-adaptrar.

Fördelar

  • Designad specifikt för liveproduktion
  • Liten och robust kropp
  • 4K-sensor med 13 stegs dynamiskt omfång
  • Kompatibel med ett brett utbud av populära MFT-objektiv
  • USB-C-port för inspelning på externa diskar eller fjärrkamerastyrning över nätverket
  • Drivs med 12V eller LP-E6-batteri

Kompakt men kraftfull kamera

Blackmagic Micro Studio Camera 4K G2 är den perfekta lösningen för att placera kameror på inspelningsplatsen när kunderna inte har plats för vanliga kameror i full storlek. Den inkluderar den populära MFT-objektivfattningen, en mycket ljuskänslig 4K-bildsensor och cinematisk färgvetenskap. Så den är liten, men har funktioner som en fullstor studiokamera. Kunden får även 12G-SDI för HD- och Ultra HD-drift upp till 2160p60. Det är också möjligt att kontrollera den inbyggda färgkorrigeringen och objektivet med SDI- och HDMI-anslutningarna. Den kan även spela in Blackmagic RAW på USB-diskar.

Robust konstruktion

Den karakteristiska Blackmagic Micro Studio Camera har alla fördelar med en stor studiokamera i en liten, tålig kropp som kunderna kan placera i princip var som helst. Den har en superhållbar kärna i magnesiumlegering i en kropp som inte är mycket större än själva objektivfattningen. Kunderna kan använda prisvärda högpresterande MFT-objektiv eller lägga till adaptrar för att använda sändningsobjektiv. Knapparna på framsidan av kameran ger kunderna snabb åtkomst till inställningsmenyn och för att starta inspelningen.

4K-sensor med 13 stegs dynamiskt omfång

Den fantastiska 4K-sensorn kombinerat med Blackmagic generation 5 färgvetenskap ger kunderna samma bildteknik som används i digitala filmkameror. Färgkorrigeringen kan även styras från switchern. Med 13 stegs dynamiskt omfång har kameran mörkare svärta och ljusare vita, perfekt för färgkorrigering. Sensorn har en upplösning på 4096 x 2160, vilket är utmärkt för både HD- och Ultra HD-arbete. Dessutom stöder Blackmagic Micro Studio Camera från 23,98 fps upp till 60 fps.

Flera anslutningsmöjligheter

Blackmagic Micro Studio Cameras kan anslutas på många olika sätt. De har HDMI så de är perfekta för HDMI-switchar som ATEM Mini. HDMI stöder video, tally, kontroll och inspelningsutlösare för ett arbetsflöde i sändningsstil med hjälp av en enda HDMI-kabel. De har också 12G-SDI så du kan ansluta till SDI-baserade switchar som ATEM Constellation. Det finns en 12G-SDI-anslutning för kameravideo och en för programåtergivning. Programåtergivningen inkluderar också tally, talkback och fjärrkamerakontroll.

*Kameran är utrustad med Micro SDI-kontakter.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn