Mini Converter - UpDownCross HD

Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD

Artikelnummer: 1039255

Mini Converter UpDownCross HD är en kompakt konverter för att konvertera vilket SD eller HD-videoformat till vilket annat SD eller HD-videoformat du vill, tack vare högkvalitativa Teranex algoritmer. Välj enkelt önskat utformat och konvertern upptäcker själv vilket format som kommer in och konverterar det automatiskt. Konvertern passar också utmärkt att koppla in HDMI-datorer till SDI-projektorer då den skalar datorns signal till den broadcast televisions-signalen du önskar. Passar alla format upp till 1080p60 inklusive nivå A och B enheter. Du får även HDMI-in, referens-in, audiofördröjning för perfekt AV-sync, timecode konvertering och både 3G-SDI anslutningen och HDMI-anslutningen låter dig ansluta i stort sätt vad som helst.

1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt 3G-SDI och HDMI konverter för i stort sett alla format.

Mini Converter UpDownCross HD är en kompakt konverter för att konvertera vilket SD eller HD-videoformat till vilket annat SD eller HD-videoformat du vill, tack vare högkvalitativa Teranex algoritmer. Välj enkelt önskat utformat och konvertern upptäcker själv vilket format som kommer in och konverterar det automatiskt. Konvertern passar utmärkt för att koppla in HDMI-datorer till SDI-projektorer då den skalar datorns signal till den broadcast televisionssignalen du önskar. Mini Converter UpDownCross HD passar alla format upp till 1080p60 inklusive nivå A och B enheter. Du får även HDMI-in, referens-in, timecode konvertering och både 3G-SDI anslutningen och HDMI-anslutningen låter dig ansluta i stort sätt vad som helst.

Fördelar:

  • Liten och kompakt
  • Automatisk konvertering

Levereras med:

  • Mini Converter UpDownCross HD
  • 12V Nätadapter med internationella adaptrar

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.