Mini Converter - UpDownCross HD

Blackmagic Design Mini Converter - UpDownCross HD

Artikelnummer: 1039255
  • Liten och kompakt
  • Passar alla format upp till 1080p60
  • Referens IN
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Kompakt 3G-SDI och HDMI konverter för i stort sett alla format.

Mini Converter UpDownCross HD är en kompakt konverter för att konvertera vilket SD eller HD-videoformat till vilket annat SD eller HD-videoformat du vill, tack vare högkvalitativa Teranex algoritmer. Välj enkelt önskat utformat och konvertern upptäcker själv vilket format som kommer in och konverterar det automatiskt. Konvertern passar utmärkt för att koppla in HDMI-datorer till SDI-projektorer då den skalar datorns signal till den broadcast televisionssignalen du önskar. Mini Converter UpDownCross HD passar alla format upp till 1080p60 inklusive nivå A och B enheter. Du får även HDMI-in, referens-in, timecode konvertering och både 3G-SDI anslutningen och HDMI-anslutningen låter dig ansluta i stort sätt vad som helst.

Fördelar:

  • Liten och kompakt
  • Automatisk konvertering

Levereras med:

  • Mini Converter UpDownCross HD
  • 12V Nätadapter med internationella adaptrar

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.