Mini Converter - analog till SDI

Blackmagic Design Mini Converter - analog till SDI

Artikelnummer: 311411
2 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Mini Converter Analog till SDI är perfect för konvertering från analog video i HD/SD komponent, PAL, NTSC eller S-video till SDI med valet att embedda SDI ljud från balanserad AES/EBU eller analogt ljud. Nu kan du enkelt konvertera analog utrustning som Betacam SP, VHS, Set top boxar och HDV kameror till SDI video.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.