Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mini Converter - analog till SDI

Blackmagic Design Mini Converter - analog till SDI

Artikelnummer: 311411
2 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Mini Converter Analog till SDI är perfect för konvertering från analog video i HD/SD komponent, PAL, NTSC eller S-video till SDI med valet att embedda SDI ljud från balanserad AES/EBU eller analogt ljud. Nu kan du enkelt konvertera analog utrustning som Betacam SP, VHS, Set top boxar och HDV kameror till SDI video.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.