DaVinci Resolve Studio med dongle

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio med dongle

Artikelnummer: 1036264
  • Digitalt verktyg för professionell efterbehandling, färgkorrigering och ljud
  • Fungerar med Mac, Windows och Linux
  • Utformat för att klara av nästan alla format
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

DaVinci Resolve Studio med dongle
ProArt StudioBook Pro 17 - 17" FHD, i7 9750H, 16GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA Quadro T1000 4GB, Win10 Pro
DaVinci Resolve Speed Editor
31 370 SEK
DaVinci Resolve Studio med dongle
DaVinci Resolve Editor Keyboard
Fairlight Desktop Console
55 175 SEK

Digitalt verktyg för professionell efterbehandling, färgkorrigering och ljud. Programmet kombinerar profesionell 8K-redigering, färgkorrigering, visuella effekter och autoproduktion i ett och samma verktyg. Programmet har en live-funktion så flera personer kan arbeta live på projektet samtidigt. Oavsett om du är en enskild konstnär, eller en del i en stor TV-produktion hjälper DaVinci Resolve dig at redigera dig till en slutprodukt med mycket hög kvalitet.

Digitalt verktyg för professionell efterbehandling, färgkorrigering och ljud. Med USB-auktorisering. Programvaran laddas hem från Blackmagic Designs hemsida.


Passa på att köpa vårt prisvärda paketet med DaVinci Resolve + Speed Editor 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.