Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Blue (2022)
Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Blue (2022)
Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Blue (2022)
Artikelnummer: 1057847

Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Blue (2022)

iPad 10,9" – Lekfull. Ritsugen. Magisk.

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 6-kärning A14-chip
 • 10,9" Liquid Retina-skärm
 • 64GB lagring
4 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Färgglad och lekfull – nästa generations iPad är här! iPad har fått en heltäckande skärm på 10,9" och ett färgglatt yttre. Redo med vässade verktyg för jobb, kreativitet och kommunikation. Det gör den ännu mer praktisk och mångsidig än tidigare. iPad har nu även fått ta del av den uppskattade funktionen Centrerat som justerar kameran automatiskt så att du alltid är i fokus. Utrustad med USB-C-port som gör det möjligt att på ett enkelt sätt koppla på tillbehör och lagringsenheter. Säg hej till en helt omgjord iPad!

Fördelar

 • 10,9" heltäckande Liquid Retina-skärm med True Tone
 • Touch-ID i den övre knappen
 • Utrustad med kraftfulla A14-chippet
 • 12MP front- och bakkamera
 • Funktionen Centrerat för videomöten
 • Tillverkad av 100% återvunna metaller
 • Yttre i lekfulla färger
 • Upp till 10 timmars batteritid
 • USB-C för laddning och anslutning av tillbehör och hårddisk
 • Stöd för Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio och Apple Pencil (Gen 1)*

*Säljs separat


Redo att skapa

Det kraftfulla A14 Bionic-chippet är redo för dina utmaningar. Redigera en 4K-video i iMovie, spela spel i hög upplösning eller jobba utan stopp. En full laddning ger dig upp till 10 timmars skapande, jobb eller spel. iPad är en vän som vill följa med när du är ute på språng.

Mer plats att skapa

iPad har fått ännu större yta för skapelse! Liquid Retina-skärmen med IPS-teknik har en kontinuerlig ljusstyrka på hela 500 nits. Tack vare färgomfånget P3 får du levande färger och med True Tone-teknik anpassas vitbalansen automatiskt efter omgivningsljuset – vilket gör att alla bilder får ett naturligt ljus. Skärmen är helt laminerad och försedd med antireflexbehandling för minimering av reflektioner.

Levla upp din kommunikation

iPad har både en bakre och en främre kamera med 12MP. Med den bakre kameran kan du spela in i 4K i upp till 60 bilder/sek. Den främre kameran är en ultravidvinkelkamera med ett synfält på 122 grader. iPad har äntligen fått ta del av funktionen Centrat där kameran använder sig av maskininlärning för att följa din rörelse så du alltid är med i bilden. När andra kommer in i bilden eller någon lämnar zoomar kameran in eller ut så att alla syns – perfekt för videosamtal och streaming.

Koppla på tillbehör och hårddisk

iPad kommer nu utrustad med USB-C. Det gör det enklare än någonsin att koppla på tillbehör och lagringsenheter. Gör säkerhetskopior av allt det du skapar på din iPad utan att behöva använda en datorer eller adapter.

Ge dig själv verktygen

iPad har stöd för Apple Pencil (Gen 1), Magic Keyboard och första gången även Smart Keyboard Folio. Teckna, måla, anteckna eller skriv ett arbete. Med de här mångsidiga tillbehören tar du ditt arbete och din kreativitet till nya höjder.
Samtliga tillbehör säljs separat.

Levereras med

 • iPad 10,9" (2022), 64GB
 • USB-C-kabel
 • 20W strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn