Apple Mac Studio - M2 Max 12‑core CPU, 30-core GPU, 32GB, 1TB, Silver
Apple Mac Studio - M2 Max 12‑core CPU, 30-core GPU, 32GB, 1TB, Silver
Artikelnummer: 1060063

Apple Mac Studio - M2 Max 12‑core CPU, 30-core GPU, 32GB, 1TB, Silver

Mac Studio M2 Max – Här bor kraften

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • M2 Max 12-core
 • 32GB RAM
 • 4 x Thunderbolt 4-portar

Välj minnesstorlek

31 490 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Mac Studio – använd och älskad av kreativa proffs världen över. Superladdad med kraftfulla och blixtsnabba M2 Max. Ett kompakt kraftpaket med overkligt bra prestanda och massor av portar. Tackla alla dina kreativa utmaningar och förvandla vilket utrymme som helst till din egen studio.

Fördelar

 • M2 Max med 12 CPU-kärnor och 30 GPU-kärnor
 • Uppspelning av 10 videoströmmar i 8K ProRes samtidigt
 • Stöd för upp till fem skärmar
 • Över 4 gånger snabbare maskininlärning än föregångaren M1 Max
 • 400GB/s minnesbandbredd
 • Fyra Thunderbolt 4-portar
 • Ethernet-port med 10Gbit/s
 • Kompakt design med effektivt kylsystem

Apple Mac Studio M2 Max Ultra

Kraft att tackla nästa utmaning

Mac Studio med M2 Max gör dig redo för nästa utmaning. Oavsett om du spelar in musik, redigerar bild och video eller animerar i 3D så kan du lita på en blixtsnabb prestanda. Jämfört med föregångaren M1 Max får du upp till 1,8 gånger snabbare processor och upp till 3,6 gånger snabbare grafik. Apples banbrytande system­chips­arkitektur, där processor, grafik och maskininlärning har samlats i ett och samma chip gör din Mac Studio snabbare, svalare och strömsnålare.

Gigantisk prestanda i perfekt storlek

Mac Studio tar otroligt lite plats på ditt skrivbord. Den uppmäter endast 9,5 cm på höjden vilket gör att den passar perfekt in under de flesta skärmar. Det gör att du alltid har tillgång till extrem kraft och massor av anslutningar. Det ger dig möjligheten att omvandla din arbetsyta till din egen studio.

Mäktiga kontakter

Mac Studio har totalt tolv portar, vilket gör det enkelt att skapa din drömstudio. Överför bilder och videos snabbt och enkelt direkt via SDXC-kortläsaren. Anslut upp till 5 skärmar samtidigt via Thunderbolt 4 och HDMI med stöd för 8K. Via Ethernet-porten överför du stora filer i upp till 10Gbit. Även trådlös får du en sömlös kontakt med dina tillbehör via Bluetooth 5.3 och stöd för WiFi 6E.

Sval och tyst

Innanför höljet på Mac Studio gömmer det sig ett innovativt kylsystem som ser till att du får ut det mesta ur M2 Max utan att störa dig i ditt arbete. Trots sin otroliga kraft så låter Mac Studio inte mer än en viskning, även under krävande uppgifter.

Levereras med

 • Mac Studio – M2 Max 12-core CPU, 30-core GPU, 32GB RAM
 • Strömkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn