Apple iPhone 15 Pro 128GB White Titanium
Apple iPhone 15 Pro 128GB White Titanium
Artikelnummer: 1060685

Apple iPhone 15 Pro 128GB White Titanium

iPhone 15 Pro – smidd i titan

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 6,1'' Super Retina XDR-skärm med 120Hz
 • Tillverkad i rymd­­industri­klassat titan
 • USB-C med USB 3-stöd

Välj färg

12 790 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
iPhone 15 Pro – Apples första iPhone i rymdindustriklassad titan. Det gör att den väger mindre än någonsin samtidigt som den är otroligt slitstark. Utrustad med kraftfulla A17 Pro-chippet som är en episk seger för grafikprestandan. Kameran fångar bilder i fyra gånger högre upplösning än tidigare och ger otroligt detaljrika bilder även i mycket svagt ljus. Känn skillnaden direkt i handen med iPhone 15 Pro.

Fördelar

 • A17 Pro-chip med 20% snabbare grafik
 • Super Retina XDR-skärm med ProMotion och 120Hz
 • Tillverkad i titan och 100% återvunnet aluminium
 • Tre-kamerasystem – 24mm, 28mm och 35mm
 • Spela in rumsliga videos för att återuppleva i Apple Vision Pro
 • Anpassningsbar snabbknapp med genväg till din favoritfunktion
 • USB-C med stöd för USB 3 – 20 gånger snabbare överföring
 • Upp till 23 timmars videouppspelning

Smidd i titan

iPhone 15 Pro är tillverkad i samma legering som används i rymdsonder för expeditioner till Mars. Titan är otroligt slitstarkt i förhållande till sin vikt vilket ger iPhone 15 Pro den lägsta vikten någonsin. De mer rundande kanterna och den tunna skärmramen gör den ännu bekvämare att hålla i. Känn skillnaden direkt i handen. Förutom titan så är den tillverkad i 100% återvunnen aluminium.

A17 Pro – en episk seger för underhållning

iPhone 15 Pro har fått den största grafikförbättringen någonsin i en iPhone. Spel blir ännu mer följsam och får en mer verklighetstrogen ljussättning. Trots den imponerande ökningen av upp till 20% mer grafik så behåller den samma låga strömförbrukning som hso tidigare modeller.

En intelligent uppvisning

Den avancerade Super Retina XDR-skärmen har stöd för ProMotion och 120Hz uppdateringsfrekvens. Det är en perfekt kombo med det nya kraftfulla chippet för att ge dig en episk upplevelse när du kollar film eller spelar spel. Trots den höga ljusstyrkan så är skärmen väldigt strömsnål och ger dig upp till 23 timmars oavbruten underhållning på endast en laddning.

Fånga dina vildaste idéer

Med det mest kraftfulla kamerasystemet i en iPhone någonsin så kan du låta alla dina kreativa idéer komma till liv. Den ger otroligt detaljrika bilder även under mycket svaga ljudförhållanden och dina bilder blir nu fångade i fyre gånger högre upplösning än tidigare. Du kan nu välja vilken av de tre objektiven, 24mm, 28mm eller 35mm, som ska vara standard för huvudkameran. Det gör att du alltid kan fånga bilder på ditt unika sätt med enkelhet. Självklart så kan du spela in alla dina minnen i rumslig video för att i framtiden kunna återuppleva dem genom Apple Vision Pro.

Valet är ditt

Där det tidigare fanns en knapp för att ställa in ljudlöst läge finns det nu en anpassningbar snabbknapp. Anpassa den efter dina behov och för att snabbt och enkelt komma åt dina favoritappar eller funktioner. Du kan även ställa in en sekvens av flera olika funktioner.

Överföring i överljudsfart

iPhone 15 Pro är första modellen med USB-C som har stöd för USB 3. Det gör att du kan överföra filer i 20 gånger snabbare hastighet än tidigare. Det har aldrig varit snabbare eller enklare att överföra dina filer efter en dags fotande eller filmande.

Gjord för att göra skillnad

iPhone 15 Pro är tillverkad i 100% återvunnet aluminium. Den är även gjord för att hålla länge och för att du ska kunna lita på att det viktiga för dig är också viktigt för Apple – både på insidan och på utsidan. Detta är i linje med Apples mål att vara koldioxidneutrala innan 2030.

Levereras med

 • iPhone 15 Pro, 128GB
 • USB-C till USB-C-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn