Apple Pro Display XDR - Standard Glass
Apple Pro Display XDR - Standard Glass
Apple Pro Display XDR - Standard Glass
Apple Pro Display XDR - Standard Glass
Artikelnummer: 1057520

Apple Pro Display XDR - Standard Glass

32" 6K-skärm Pro Display XDR – med standardglas

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 32" 6K XDR-skärm (6016 x 3384)
 • P3-färgomfång och 10-bitars färgdjup
 • 1 000 000:1 kontrastförhållande
59 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nu kan du tro dina ögon. Apple Pro Display XDR är världens första 32-tums Retina 6K-skärm. Den är fulladdad med banbrytande teknik för ljusstyrka, kontrast och färg. Resultatet är det otroliga kontrastförhållandet på 1 000 000:1. Skärmen har äver en miljard färger som visas med enastående nogrannget. En skärm speciellt framtagen för proffsen. Se ditt arbetsflöde förändras med Pro Display XDR.

Fördelar

 • Världens första 32 tums-skärm i 6K
 • Kontrastförhållande på 1 000 000:1
 • Stort färgomfång enligt P3
 • Äkta 10-bitarsfärg
 • Avancerad färgkalibrering på individuella LED-lampor
 • True Tone
 • Upp till 1600 nits

HDR blev just extrem

En typisk datorskärm ligger på en ljusstryka på ungefär 350 nits. Pro Display XDR har en högsta ljusstyrka på hela 1600 nits. Den långvariga ljusstyrkan över skärmen är på 1000 nits och det ger dig en enastående kontrast och svärta. Upplev nästa steg emot att fånga den kontrast våra ögon kan se – fast på en skärm. 

Upplev en miljard färger

Som innehållsskapare är färgåtergivningen otroligt viktig för att veta hur dina videos och bilder ser ut på riktigt. Pro Display XDR ger dig alltid den mest verklighetstrogna återgivningen. Med ett stort P3-färgomfång får du en palett som återger levande bilder. Den har äkta 10-bitarsgärd och täcker över en miljard färger med enastående noggrannhet. Kalibrerad för att ge dig högsta möjliga kvalité.

Mer plats med 6K

Den höga upplösningen betyder mer än bara bättre kvalité på bilden. Det ger dig större omfång att jobba med och kan jobba i 4K eller till och med 5K utan att kompromissa bilder för att få plats med menyer och verktyg från programmet du jobbar i. Pro Display XDR passar dig som innehållsskapare oavsett om du jobbar med bild, video eller musik.

Finjusterad design

Varje del av Pro Display XDR är genomtänkt – från det innre till det yttre. Aluminiumhöljet är endast 2,5 cm tjockt och gällermönstret på baksidan gör den både lättare och ger ett bättre luftflöde. Det gör att skärmen behåller ljusstyrka och korrekta färger längre. 

Levereras med

 • Pro Display XDR – med standardglas
 • Thunderbolt-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn