Apple USB-C-strömadapter

Apple USB-C Power Adapter, 67W

Artikelnummer: 1053432
729 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
67W USB-C-strömadapter som du snabbt och effektivt kan ladda din enhet hemma, på kontoret eller på resan. Den är kompatibel med en rad olika USB-C-enheter och -kablar. Apple rekommenderar att du använder den här strömadaptern till 13-tums MacBook Pro (2016 och senare) eller 14-tums MacBook Pro med Apple M1 Pro-chip.

Levereras med

  • Apple USB-C Power Adapter, 67W
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.