Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Olive Alpine Loop - Large
Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Olive Alpine Loop - Large
Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Olive Alpine Loop - Large
Artikelnummer: 1060814

Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Olive Alpine Loop - Large

Apple Watch Ultra 2 – äventyr på en ny nivå

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • EN13319-certifierad för djupdykning
 • Upp till 72 timmar batteritid
 • Koldioxidneutrala modell

Välj färg

10 390 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Den mest robusta och kapabla Apple Watch Ultra 2 tänjer på gränserna igen. Den är utrustad med Apples ljusstarkaste skärm någonsin, är mer höjd- och djuptålig än tidigare och kan med en magisk ny gest styras utan att du behöver vidröra skärmen.Testad för användning på 500 meters under ytan och upp till 9 000 meter över ytan på världens högsta bergstoppar. Nu även med uppdaterad spårning av vattensport på upp till 40 meters djup. Det är äventyr på helt ny nivå!

Fördelar

 • Kraftfullt nytt chip – S9 SiP
 • Apples ljusstarkaste skärm någonsin med 3000 cd/m2
 • Utökad höjd- och djuptålighet
 • Gest med dubbeltryck – styr din Apple Watch utan att röra skärmen
 • Bättre spårning av extremsport, exemlevis dykning
 • Upp till 32 timmars batteritid vid daglig användning
 • Upp till 72 timmars batteritid med strömstparläge
 • Bättre precisionssökning av iPhone
 • Koldioxidneutrala modell

Precis som den ser ut – robust

Med Apple Watch Ultra 2 får du den bästa prestandan i en Apple Watch hittills samtidigt som du får all tålighet som en extremsportare behöver. Boetten är tillverkad i titan och har upphöjda kanter som skyddar safirglaset mot eventuella stötar. Den är militärklassad enligt MIL‑STD 810H, dammtålig enligt IP6X och är vattentålig ner till 100 meter.

Se tydligt även i direkt solljus

Retina-skärmen har en imponerande toppljusstyrka på 3000 cd/m2. Det är ljusstarkaste skärmen hittills i en Apple Watch. Den höga ljusstyrkan gör att du utan problem kan läsa av skärmen även i direkt solljus. Den anpassar automatiskt ljusstyrkan utifrån miljön du befinner dig i och kan sänka ljusstyrkan ända ner till 1 cd/m2. Urtavlan anpassar vyn utifrån nästan vilken aktivitet som helst och gör det enkelt att alltid avläsa status.

Batteri för mer än en dag

Apple Watch Ultra 2 är utrustad för att klara av långa äventyr. Vid normal användning har du batteri i upp till 36 timmar, men med strömsparläget kan du få upp till 72 timmars användning. Det sista du vill tänka på när du är inne på andra dagen av vandring eller sista milen i ett triathlon är om batteriet håller hela vägen.

En magisk fingertoppskänsla

Gester gör det enklare att använda din Apple Watch. Du använder din tumme och pekfinger för att göra ett dubbeltryck och med det svara på samtal, öppna en notis, spela och pausa musik och mycket mer. Det gör det enklare än någonsin att använda din Apple Watch, även när du har fullt upp.

Få mer motivation av siffrorna

Apple Watch Ultra 2 har stöd för fler aktiviteter än någonsin. Speciellt för dig som håller på med extremsporten så som bergsklättring, sportdykning och cykling i tuffa miljöer. Den klarar extrema temepraturer mellan -20 grader till 55 grader och är testad i miljöer mellan 500 meter under ytan till 9 000 meter över ytan. Du får pålitlig tracking ner till 40 meter under vattenytan, men klockan är testad ner till 100 meter. Apple Watch Ultra 2 är även utrustad med siren på 86 decibel som kan höras upp till 180 meter bort.

Ett betydande steg mot 2023

Tack vare löpande innovationer inom material, ren energi och koldioxidsnål frakt kunde Apple Watch Ultra 2 tillsammans med Apple Watch Series 9 bli Apples första koldioxidneutrala produkt. Det är ett stor steg emot Apples mål att vara helt koldioxidneutrala innan 2023.

Levereras med

 • Apple Watch Ultra 2, 49mm
 • Armband*
 • Laddkabel
*Se produktnamn för specifikation om typ av armband
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn