Perfekta kulleden för dig som precis upptäckt fotograferingens värld

Benro Kulled IN0 Double Action

Artikelnummer: 1021507
  • Kulleden har ett snabbkopplingsfäste av Arca Swiss-standard med lås
  • Konstruerat i magnesium
  • Låg vikt
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Kulled IN0 Double Action
Kameraplatta PU-50
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
1 423 SEK
Kulled IN0 Double Action
Folding Screwdriver Kit 2373
Kameraplatta Arcasmart 70 m. Telefonhållare
2 047 SEK

Detta är den perfekta kulleden för dig som precis upptäckt fotograferingens värld. Det är konstruerat i magnesium och är mycket lätt samt lätt att använda. Kulleden har ett snabbkopplingsfäste av Arca Swiss-standard med lås.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.