Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-20%

Kulled V0E Triple Action

Benro Kulled V0E Triple Action

Artikelnummer: 1030647
799 SEK995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kulled V0E Triple Action
Kameraplatta PU-50
Stativ T-2205SK Kolfiber
5 314 SEK5 510 SEK

Benro V0E Triple Action

Benro V0E använder Arca-Swiss standard kameraplatta med ögla på stativskruven. Detta ger dig möjligheten att använda kameraplattan tillsammans med slingremmar.

Fördelar:

  • Stora vred
  • Kameraplatta med ögla
  • Separat panoramalås
  • Vattenpass
  • Arca-Swiss

Benro V0E är utrustad med stora justeringsvred som gör det enkelt att ställa in. En friktionsbroms hjälper till att motverka oväntade rörelser när du lossar på vredet och det separata panoramavredet tillsammans med vattenpasset gör det möjligt att ta panoramabilder. V0E använder sig av Arca-Swiss standarden och ett speciellt säkerhetssystem motverkar att kameraplattan lossnar ifrån huvudet av misstag.

Levereras med:

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.