-24%

Kompakt, smart och stadigt stativ med kulled

Benro Stativkit Travel Angel FTA28AB1 aluminium

Artikelnummer: 1021519
 • Stativet är ergonomiskt och står emot alla väder
 • Lätt att omvandla ett av benen till ett enbensstativ
 • Kulled med tre separata kontroller och snabbplatta av Arca Swiss-standard
2 490 SEK3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit Travel Angel FTA28AB1 aluminium
Red Whips 12-pack
Super Clamp 035 Klämma
2 899 SEK3 699 SEK
Stativkit Travel Angel FTA28AB1 aluminium
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
2 968 SEK3 768 SEK

Kompakt resestativ med kulled B1

Benro FTA28AB1 är ett kompakt resestativ med Benros kulled B1. Stativet är tillverkat i aluminium med magnesiumdetaljer och Twist-lock system (vridlås). Utöver det kan ett av benen skruvas loss och användas som enbensstativ med eller utan kulleden. Benro Travel Angel serien är en del av benros mest populära serie av kompakta stativ inom fotostativ och passar alla fotografer oavsett om du är på resande fot eller fotograferar hemma.

Fördelar:

 • Kompakt stativ perfekt för resan
 • Stativben av specialbehandlad aluminiumlegering
 • Kulled i magnesium och kameraplatta med glidskydd
 • Stativet går att konvertera till enbensstativ
 • Smidiga Twist-lock system
 • Spikfötter ingår för ökad stabilitet vid användning utomhus
 • Stativet fälls ihop med benen uppåt vilket ger en kompaktare packvolym

Stativben av specialbehandlad aluminiumlegering

Stativbenen är tillverkade av en aluminiumlegering med hög hållfasthet. Denna lättviktslegering är speciellt behandlad för att säkerställa styrka och styvhet. Aluminiumet skyddas med en kombination av anodisering och högtemperaturpulverbeläggning, vilket förbättrar skyddet mot slag och korrosionsbeständighet.

Kulled i magnesium och kameraplatta med glidskydd

Stativhuvudet B1 har ett stort låsreglage för huvudlåset som gör det lätt att låsa och låsa upp. Ett vattenpass tillsammans med ett separat reglage för panorering gör det lätt att hålla kameran i nivå för panoramabilder. Kameranplattan låses med ett vred utrustat med extra lås så det inte lossnar av misstag.

Smidiga Twist-lock system

Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Om du skulle behöva ett enbensstativ eller en vandringstav, då kan du helt enkelt skruva loss ett av benen på ditt Benrostativ. Detta benet kan du använda som enbensstativ och montera din kulled på. Då kan du snabbare förflytta dig och byta position när du fotograferar eller filmar, jämfört med ett trebensstativ. Detta ger dig ett enbensstativ och trebensstativ i samma stativ. 

Levereras med

 • Stativ
 • Stativhuvud
 • Kameraplatta PU60
 • Väska
 • Spikfötter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.