Blackmagic Design Teranex Express
Artikelnummer: 1011581

Blackmagic Design Teranex Express

Teranex Express

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
19 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Blackmagic Teranex Express
Konverter upp/ned för SD-, HD- och Ultra HD-sändningar i Full 10-bitars kvalitet, komplett med ljud, textning, Timecode mm. Denna konverter kan användas var som helst, som tex under utomhusevent, livesändningar, TV-studios och för att konvertering av gamla SD- och HD-band till Ultra HD.

Teranex Express har alla kontroller som du behöver nära till hands och en inbyggd LCD-monitor för att du lätt ska kunna navigera i menyerna, samt hålla koll på format och frame rate med Live video, vilket gör att du inte behöver använda en extern monitor.

Multi-rate 12G-SDI och överföring av data med en hastighet på 12GB/s
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.