Teranex Express

Blackmagic Design Teranex Express

Artikelnummer: 1011581
16 050 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Blackmagic Teranex Express
Konverter upp/ned för SD-, HD- och Ultra HD-sändningar i Full 10-bitars kvalitet, komplett med ljud, textning, Timecode mm. Denna konverter kan användas var som helst, som tex under utomhusevent, livesändningar, TV-studios och för att konvertering av gamla SD- och HD-band till Ultra HD.

Teranex Express har alla kontroller som du behöver nära till hands och en inbyggd LCD-monitor för att du lätt ska kunna navigera i menyerna, samt hålla koll på format och frame rate med Live video, vilket gör att du inte behöver använda en extern monitor.

Multi-rate 12G-SDI och överföring av data med en hastighet på 12GB/s

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.