iPad Pro 12,9" 256GB WiFi rymdgrå

Apple iPad Pro 12,9" 256GB WiFi rymdgrå

Artikelnummer: 1042034
 • Kraftfull surfplatta för i litet format perfekt för dig som reser
 • Ljusstark heltäckande Liquid Retina skärm
 • Hög prestanda med A12 X Bionic processor med 64-bitars arkitektur
 • Arbeta snabbt och effektivt med multitasking
 • Ökad säkerhet med FaceID
 • Snabb och responsiv
12 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

iPad Pro 12,9" 256GB WiFi rymdgrå
Hyperdrive Slim Hub, USB-C 8 i 1, Rymdgrå
AirTag
13 619 SEK
iPad Pro 12,9" 256GB WiFi rymdgrå
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
M1
17 270 SEK

Den nya iPad Pro har fått en ny heltäckande skärm och hela framsidan är helt i glas. Detta är en högpresterande surfplatta som motsvarar en dator vilket gör att du kan spela avancerade spel och framför allt kunna redigera bilder! iPad Pro är perfekt för dig som reser mycket, arbetar på fält eller vill ligga i soffan för att arbeta eller se på film. Släpp loss kraften som finns iPad Pro och känn dig trygg att ingen tar sig in i din surfplatta, då även iPad Pro utrustats med FaceID. 

Fördelar

 • Ökad säkerhet med FaceID
 • A12 X Bionic processor med dubbel så snabb grafik
 • Helt ny Liquid Retina-skärm
 • Snabb och responsiv
 • Klarar avancerade spel och grafikapplikationer

Heltäckande Liquid Retina-skärmen

iPad har alltid varit det bästa sättet att uppleva alla fördelarna med Multi-Touch. Den nya Liquid Retina-skärmen på iPad Pro tar upplevelsen till en ännu högre nivå. Skärmen är ljusstark (600cd/m2) och reflekterar mindre, samtidigt som den reagerar mycket snabbare än någon av sina föregångare. Oavsett om du skrollar igenom webbsidor i Safari, tittar på bilder eller spelar grafikintensiva 3D-spel känns allting otroligt smidigt, kvickt och naturligt.

Arbeta snabbt och effektivt med multitasking

Snart blir det ännu lättare att få ännu mer gjort. Det är enkelt att hitta de appar och filer du har använt nyligen. När du använder Slide Over eller Split View kan du ha två appar aktiva och arbeta i dem samtidigt. Redigera en bild i Bilder samtidigt som du bygger en webbsida. Eller planera semestern i Safari samtidigt som du kollar datum i Kalender. iPad Pro och iOS är perfekta verktyg för allt du vill göra – samtidigt.

Hög prestanda med Kraftfullt A12X processor

A12X Bionic-chippet med 64-bitars arkitektur och neural Engine gör iPad Pro till ett otroligt kraftpaket. Redigera 4K-video i farten, rendera detaljerade 3D-modeller eller skapa och markera komplexa dokument och presentationer. Hur snabbt och enkelt som helst. Allt på en enhet som fortfarande har ett batteri som räcker upp till 10 timmar.

Levereras med:

 • iPad Pro 12,9" 256GB WiFi Rymdgrå, MTFL2KN/A
 • USB-C Laddkabel
 • USB-C Strömadapter (18W)
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.