ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
Artikelnummer: 1061074

ASUS ProArt PA329CRV

32'' 4K-skärm med HDR och 96W Power Delivery

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 32'' 4K IPS-display (3840 x 2160)
 • 98% DCI-P3 och 100% sRGB
 • USB-C med 96W Power Delivery
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ProArt PA329CRV är designad för det professionella videoskaparen. Den har 4K-upplösning som ger gott om utrymme och krispig klarhet i varje detalj. Den täcker 98% av DCI-P3 och har HDR som ger djup svärta. Vid leverans är skärmen kalibrerad och certifierad enligt Delta E < 2 för exceptionella färger direkt ur förpackningen. Slipp allt kabeltrassel genom att få bild, överföring och 96W Power Delivery via en och samma USB-C-kabel. Det gör ProArt PA329CRV till en skärm med alla essentiella funktioner för kreatören.

Fördelar

 • 4K IPS-display med VESA DisplayHDR 400
 • USB-C med 96W Power Delivery
 • 98% DCI-P3 och 100% sRGB
 • USB-C med 96W Power Delivery
 • Calman-verifierad och fabrikskalibrerad enligt Delta E < 2
 • Ergonomiskt ställ som är höj-, sänk-, vrid- och tiltbart
 • Kan användas i porträttläge
 • Smart design för lätt kabeldragning

Ger kraft åt kreatörer

ProArt PA329CRV ger dig upplösning i Ultra HD och en bred färgrymd som möter industristandard för video-produktion. Även vid färgkorrigering får du ett resultat du kan lita på då skärmen levereras kalibrerad enligt Delta E < 2 och är calman verifierad. Även för fotografer och digitala illustratörer är ProArt PA329CRV ett bra val som framhäver alla detaljer och precisa färger.

Modern och slimmad design

ProArt PA329CRV har en ramlös och slimmad design som passar bra in i det moderna kontoret eller i studion. Den tunna profilen och minimalistiska foten gör den enkel att passa in även på mindre arbetsytor. Utformad för att hålla en snygg kabeldragning utan risk för onödigt trassel.

Upplev media i 4K HDR

Med en upplösning på 3840 x 2160 pixlar får du en fantastisk täthet i pixlarna trots en storlek på 32'' och tre gånger så mycket yta att arbeta med jämfört med en skärm med Full HD. Det gör att du kan redigera och titta på material i 4K i sin fulla storlek och uppleva detaljerna på ett tydligare sätt. Med DisplayHDR 400 får du en otrolig ljusstyrka och djup kontrast som ger extra liv till dina bilder och videos.

Inbyggd hubb för effektivt arbetsflöde

Oavsett om du jobbar mot laptop eller desktop, med en eller två skärmar så är ProArt PA329CRV redo. Via USB-C kan du koppla upp, överföra ljud och bild samtidigt som du laddar din laptop – all genom en och samma kabel. Via DisplayPort har du möjlighet till Daisy Chain. Det innebär att du kan koppla skärmar mellan varandra i stället för att koppla båda till samma dator. Utöver dessa portar har du även HDMI, USB-hubb med flertal portar och 3,5mm jack.

Framtiden är hållbar

ProArt PA329CRV är testad för att uppnå de världsledande certifieringarna för hållbarhet. Den är tillverkad i minst 85% återvunnen plast och komponenter och panelen innehåller inget kvicksilver. Paketeringen är tillverkad av mer än 80% återvunnet material och är lätt att återvinna. Storleken är även designad för att väga lite och ta upp minimalt med volym, vilket gör att det tar mindre resurser att frakta.

Levereras med

 • ASUS ProArt PA329CRV
 • Strömkabel
 • HDMI-kabel
 • DisplayPort-kabel
 • USB-kabel
 • Snabbstartsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn