mikrofon FlexiMic FM-15 till Osmo

DJI mikrofon FlexiMic FM-15 till Osmo

Artikelnummer: 1025836
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

FM-15 Flexi mikrofon kan du plugga i direkt i din Dji Osmo. Mikrofonen gör att du får ett bättre ljud och mikrofonen är av omnidirectional, dvs rundupptagande. Mikrofonen har en flexibel arm som gör den vinklingsbar.

  • Sensitivity -32 ±3 dB (0 dB=1 V/Pa)
  • Frekvensomfång 100 -10000 Hz
  • Anslutning 3,5 mm
  • Längd 88 mm
  • Vikt 4 gram
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.