Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonadapter till Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket 3.5mm Adapter Part 8

Artikelnummer: 1043649
  • Låter dig använda en extern mikrofon till din Osmo Pocket
  • Monteras i USB-C kontakten
  • Du kan fortfarande ha telefonen monterad
475 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mikrofonadapter till Osmo Pocket

Denna adapter låter dig koppla in en mikrofon till din Osmo Pocket. Adaptern monteras i USB-C kontakten på Osmo Pocket, vilket låter dig använda telefonen samtidigt som en mikrofonadaptern. Komplettera gärna med en mobilhållare med inbyggd blixtsko för att hålla en kameramonterad mikrofon eller mottagare.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.