Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color
Artikelnummer: 1050315

Godox LED-Belysning SL-150II Bi-Color

Kraftfull LED med Bi-Color – matcha ljuset med omgivningen

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Belysningsstyrka på 30 000 Lux (1m)
 • Mycket hög och korrekt färgåtergivning
 • Tyst fläkt som går att stänga av för ljudlöst läge
4 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Godox LED SL150llBi är en 150W Bi-color LED-belysning med imponerade specifikationer och prestanda som ger dig extra flexibilitet med reglerbar färgtemperatur för kreativa möjligheter till det perfekta ljuset. Detta ljus är din perfekta följeslagare för video, film, livesändning/streaming och foto – upptäck vad du kan skapa med fantastiskt ljus!

Fördelar

 • Bi-Color ger dig möjlighet att matcha ljuset med omgivningen
 • Variabel färgtemperatur mellan 2700-6500K
 • Ljusstyrkan kan justeras mellan 0–100%
 • Mycket hög och korrekt färgåtergivning, 96CRI, 97TLCI
 • Nio förinställda ljuseffekter (FX)
 • Tyst fläkt som går att stänga av för ljudlöst läge

Anpassa ljuset efter omgivningen

Denna COB-LED har liknande specifikationer och prestanda som den oerhört populära Godox SL150II. Det som skiljer dem åt är att Godox SL150IIBi kan förändra färgtemperaturen för att du ska kunna matcha din omgivning, beroende om din lokal är upplyst av dagsljus, kvällsljus, LED-ljus eller glödljus. Ljusstyrkan kan steglöst justeras mellan 0–100% vilket är viktigare än vad du kan tro, att kunna dimma ned belysningen ända ner till noll gör att du kan göra snygga övergångar genom att kunna ”släcka” och ”tända” belysningen utan att faktiskt behöva stänga av den.

Tyst fläkt med Silent mode

Godox SL150IIBi har en tyst inbyggd fläkt som kyler enheten effektivt. Du har möjligheten att kunna köra fläktlöst genom att aktivera det tysta läget, ifall du skulle behöva ha din inspelning helt ljudlös. Du kan använda Godox SL150IIBi under lång tid då den drivs direkt via vägguttaget med hjälp av nätadapter och medföljande strömkabeln. När du använder silent mode reducers LED-belysningens effekt med 50 %.

Skapa miljöljus med förinställda effekter

Du kan aktivera FX-läget för att skapa omgivningsljus som simulerar två varianter av blixtar och stormar eller TV, trasig lampa, ljus, eld eller fyrverkeri. Detta gör att du kan skapa snygga ljuseffekter och miljöer utan behöva ett antal assistenter som ska blinka och skaka lampor med alla möjliga tillbehör framför. LED-belysningen har ett Bowens-fäste som ger dig ett oerhört stort utbud av ljusformare, du hittar ljusformare, belysningsstativ och andra smarta prylar till din belysning under passande tillbehör.

Levereras med

 • Godox SL150IIBi
 • Frostad glaskupa
 • Strömkabel
 • Standard reflektor
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn