Bevara dina sommarminnen i höst!

I sommar har det skapats för fullt i alla olika former! Speciellt är det natur, sport, bröllop, människor och andra äventyr som dokumenteras. Sommaren är en säsong där många får kraft till att skapa, dokumenterar och genomför spännande och kreativa projekt. Att fånga dina minnen för andra och till dig själv är värdefullt. För många är det härligt att titta tillbaka på sommarminnen när den höst och vinter tar sin plats. Vad har du fotograferat i sommar? Och hur bevarar du dina minnen?

Vad gör du mer med dina bilder mer än att låta de ligga på din hårddisk? Vi tycker att du ska passa på att printa dina bilder så de inte ligger på dina hårddiskar och samlar damm. För på en hårddisk gör de ju ingen nytta, eller hur? Vi har några tips på vad du skulle kunna använda dig av för skrivare för att enkelt bevara dina sommarminnen. Printa själv eller få den bästa hjälpen av vår egna och kunniga printavdelning

shutterstock_478859146-mindre.jpg

Bli inspirerad av vad fotograferna Julian, Natalie, Martin, Mia, Pablo och Vanessa har fotograferat i sommar. Alla har de olika stilar och sitt sätt att se sommaren på. Hur har din sommar varit och vad har du dokumenterat mest? 

Berg

Julian Wingmark har vandrat i de fina och fantastiska franska alperna. Den här vandringen tog två timmar och väl uppe på toppen möttes han av detta ljus. Soldiset blev helt perfekt för en bild och Julian fick den att bli väldigt effektfull med hjälp av det befintliga ljuset. 

julian_wingmark-1-1.jpg

Skateboard

Fotograf Martin Björling fotar mycket skateboards och händelserna runt omkring det. Den här bilden är tagen i Köpenhamn under en skatebordtävling som kallas för Copenhagen Open.

martin_bjorling-mindre.jpg

Morgondimma

Mia Ohlson fotar gärna den första och tidiga morgondimman som sträcker sig över sjön med solens strålar som letar sig fram över trädtopparna. Mia tar också gärna med kaffe ut i skogen när hon ska fotografera och letar samtidigt efter de första kantarellerna. Med augusti kommer magi, säger Mia!

mia_ohlson-mindre.jpg

Bröllop

Natalie Greppi fångar alla kärleksstunder, här är en av dessa stunder. Detta var årets första bröllop i ett blomstrande Hälsingland med strålande solsken. För Natalie är det något visst med årets första, efter månader av mörker och företagsrigg så flimrar det till lite extra i hennes hjärta vid tanken av bröllop. Känslorna, kärleken och människorna. Att fota bröllop för Natalie är svett, tårar och varma kramar. Hon älskar det varje gång och känslan som kommer dagen efteråt, tröttheten och en liten tomhet är på något sätt ändå fin. För dagen efter bröllop, vet Natalie om att hon har gett allt för sitt brudpar. 

natalie_greppi-2.jpg

Skandinavien

Pablo fångar hela Skandinavien genom sin lins och har som mål att lyfta Sverige och Norden mer som resmål och inspirera andra att upptäcka Sverige. Han vill också få fler svenskar att stanna hemma, för att tänka på ett mer hållbart resande för miljön. 

pablo_2-mindre.jpg

Hundar 

Detta är Jackson en varm sommardag i juli. Jackson är en Dog De Bordeaux och det bästa han vet är att ligga på gräsmattan och känna lukten av grill. Då mår han bra, berättar fotograf Vanessa Tuulari som ofta fotograferar det som gör henne glad!

vanessa_tulari-mindre.jpg

Vi hoppas att vi inspirerar dig till att ta ännu bättre sommarbilder. Glöm inte att följa oss på instagram och tagga oss i dina bilder så att vi kan se vad just du fotograferar! 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!


Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn