Upplev naturens magi – Niklas Virsen

Naturfotografen Niklas Virsen bjöd på en inspirationsföreläsning under ett digitalt event hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Lär dig mer om naturfoto och Sony Alpha-systemet, och inspireras av Niklas magiska naturbilder.

Det har varit ett märkligt fotograferingsår i pandemins spår. I alla fall för Niklas Virsen som är van att utforska och fota världens natur. Men Corona har också öppnat dörrarna för en hel del hemmaprojekt, och har dessutom gett Niklas chansen att lära sig sin nya Sonyutrustning med alla inställningar, reglage och dess potential – så att det sitter i ryggmärgen.

Onsdagen den 21 april genomförde vi, i samarbete med Sony, ett digitalt event med naturfotografen och Sony-ambassadören Niklas Virsen. Under eventet delade Niklas med sig av sina erfarenheter med Alpha-systemet och kameran Sony A7R IV. Han visade vilka objektiv han fotar med och berättade om sina tankar kring att fånga naturbilden i fält. Du fick ta del av nytagna bilder med närområdeskoppling i den svenska naturen, men också bilder från mer långväga naturdestinationer och äventyrsresor. Dessutom bjöd Niklas på tips och råd kring hur du kan bli en bättre naturfotograf genom att vara kreativ ute i fält och arbeta med låga vinklar och ljus.

Eventet och mer inspiration hittar du på vår YouTube-kanal. Ta även en titt på vår eventsida för att se våra aktuella event.

Naturfotografering över hela världen

Niklas älskar naturfotografering och natur – det är något som han aldrig skulle kunna leva utan. Han brinner även för att skräddarsy fantastiska fotoresor och lära ut naturfotografering i både det lilla och det stora. Niklas arbetar som professionell naturfotograf och är medlem i svenska Naturfotograferna/N. Han driver företaget Fröstad Naturfoto med fokus på fotoresor, workshops och kurser. Under sina år som naturfotograf har han funnit flera titlar i internationella fototävlingar, nu senast Asferico 2020 i kategorin "Man & Nature".

Han har hela världen som sitt arbetsfält där han fotograferar och filmar världens natur, alltid med ett fokus på ekoturism. Niklas strävar hela tiden mot att bli en bättre naturfotograf och på det sättet berätta om hotade naturmiljöer, fåglar och djur.

Niklas Sony-favoriter

Se mer av Niklas

YouTube: @NiklasVirsen
Instagram: @niklasvirsen
Hemsida: www.frostadnaturfoto.se

NV_porträtt_webb.jpg


2021-06-18

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn