Roland keyboards – spelglädje

Roland banner_2.pngRolands innovativa syntar, som den ikoniska Juno och kraftfulla Jupiter, har präglat musikhistorien med sina unika ljud och teknologiska framsteg. Rolands senaste syntar behåller samma spelglädje som inspirerat musiker genom årtionden men presenteras här i ny förpackning med extra funktionalitet, anpassad för framtiden. Det gör dem till det perfekta komplementet för dig som kreatör oavsett om du vill ljudlägga dina videos eller skapa musik och passar lika bra i studion som i livemiljö. Utforska vårt urval av synthar nedanför eller spana gärna in hela vårt utbud här.


Digitalpianon för alla

Roland har ett piano för varje tillfälle och passar lika bra för nybörjaren som till den mer avancerade pianisten som vill ha ett digitalpiano med en naturlig spelkänsla och fyllig klang. I FPX-serien finner du ett piano i alla priskategorier där alla delar Rolands fina PHA-4 mekanik som ger dig en spelupplevelse som du tidigare bara funnit i akustiska pianon. Öva med Rolands kostnadsfria App som låser upp funktioner till ditt piano som både underlättar och förgyller din spelupplevelse. Hos Scandinavian Photo finner även rad tillbehör framtagna speciellt för Rolands digitalpianon så som pianostol, stativ och sustainpedal.


 

Roland_middlebanner_1.jpg


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Gillar

Det finns inga produkter

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn