Roland DP-10

Sustainpedal med halkskydd

Artikelnummer: 1053369
  • Högerpedalen som kvarhåller pianoklangen
  • 2,2 meter kabel med 6,3 mm-kontakt
  • Gummiplatta som halkskydd
520 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager
Roland DP-10 är en sustainpedal, även kallad "damper pedal", som är den pedal som sitter längst till höger av de två eller tre pedalerna till ett piano. En sustainpedal hindrar strängarna i ett piano att dämpas utan låter tonerna klinga ut och ger en förlängd ton och rikare klang. DP-10 har en 2,2 meter lång sladd med 6,3 mm-kontakt (1/4") som kan användas till digitalpianon och tack vare generös kabellängd så kan pedalen användas även om riggen består av flera klaviaturer. Undersidan av pedalen har en gummiplatta som kan fällas ut och in, och fungerar perfekt som halkskydd även på trägolv och andra glatta golvytor.

Storlek
B x D x H: 68 x 220 x 64 mm
Storlek med gummiplattan utfälld
B x D x H: 68 x 402 x 64 mm
Vikt: 7 kg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.