Kompakta Bluetooth-högtalare för medhörning

JBL 104-BT Black

Artikelnummer: 1051119
  • 60-watts effektförstärkare
  • 3,5 mm, 6,3 mm + RCA-ingångar
  • För bordsplacering
  • Hörlursjack

Välj färg

2 100 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

104-BT Black
Audio cable reg 750 mm
Audiokabel 3,5mm tele hane - 2xRCA hane 3 meter
2 444 SEK
JBL 104-BT är ett par kompakta medhörningsmonitorer från JBL med Bluetooth som ger det mest realistiska och exakta ljudet i sin klass. Dessa små bordsplacerade högtalare är utmärkta för inspelande musiker, producenter, podcasters och videobloggare, men även för professionella ljudtekniker som söker exakt bärbar medhörning med Bluetooth-anslutning. Masterhögtalaren har även flera trådade anslutningar för dig som hellre vill ansluta din ljudkälla med 3,5 mm, 6,3 mm eller RCA.

JBL 104-BT Kompakta Bluetooth-högtalare för medhörning


Akustiskt optimerade

JBL 104-BT medhörningsmonitorer har ett kraftigt 4,5-tums koaxialelement för låga frekvenser och en 0,75-tums softdome-diskant, inbyggd 60-watts förstärkning och en innovativ akustisk design för att återge ett ärligt ljud med exceptionell ljudbild och spröda detaljer. Med Bluetooth-anslutning kan du kontrollera mixningen via Bluetooth och skapa rätt ljud för varje lyssningsscenario. Både de svarta 104-BT och de vita 104-BTW har eleganta och kompakta utföranden, och imponerar i varje studio samtidigt som de sparar värdefull arbetsyta. Kreativa proffs, musikälskare och alla andra som vill ha möjlighet att spela både trådbundet och trådlöst ljud i högkvalitativa studiomonitorer kan räkna med att JBL 104-BT levererar en exakt, tillförlitlig ljudreferens och en verkligt njutbar lyssningsupplevelse.

Levereras med

  • 1 st 104-BT mastermonitor
  • 1 st 104-BT extramonitor
  • 1 st högtalarkabel till extramonitor (2-ledare, 2 m)
  • 1 st 3,5 mm till RCA-ljudkabel
  • 1 st regional strömkabel
  • 1 st snabbstartsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.