Neumann

Vi på SP är stolta över att vara återförsäljare av Neumann – varumärket som är känt för att leverera mikrofoner och högtalare i världsklass. Neumanns inverkan på musikhistorien går inte att överskatta, då deras mikrofoner har varit med och fångat otaliga klassiker med artister som The Beatles, Oasis, Adele och Billie Eilish. Neumann erbjuder även högtalare och hörlurar som passar för både entusiaster i en mindre projektstudio till professionella utövare i en mixnings- och masteringsstudio.

Studiomonitorer

Mikrofoner

Hörlurar

Rumskalibrering

Mätmikrofonen Neumann MA1 är utvecklad för den moderna postproduktions- och musikstudion, och ger dig möjlighet att enkelt kalibrera dina Neumann-högtalare. Alla rum har akustiska utmaningar, oavsett om de är behandlade eller inte. Med MA1 löser du dessa problem genom att mäta av ditt rum och sen justera via Neumanns kalibreringsmjukvara som du kan ladda ner helt kostnadsfritt. Mätmikrofonen är kompatibel med DSP-drivna KH80 och KH150 men även analoga KH120 och KH310 om de är anslutna till Neumanns subwoofer KH750. 

Tillbehör


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.