Neumann – högtalare, ljudkort och mikrofoner för kreatörer

Vi på SP är stolta över att vara återförsäljare av Neumann – varumärket som är känt för att leverera mikrofoner och högtalare i världsklass. Neumanns inverkan på musikhistorien går inte att överskatta, då deras mikrofoner har varit med och fångat otaliga klassiker med artister som The Beatles, Oasis, Adele och Billie Eilish. Neumann erbjuder även högtalare och hörlurar som passar för både entusiaster i en mindre projektstudio till professionella utövare i en mixnings- och masteringsstudio.


Studiomonitorer

Mikrofoner

Hörlurar

MA1 – Rumskalibrering

Mätmikrofonen Neumann MA1 är utvecklad för den moderna postproduktions- och musikstudion, och ger dig möjlighet att enkelt kalibrera dina Neumann-högtalare. Alla rum har akustiska utmaningar, oavsett om de är behandlade eller inte. Med MA1 löser du dessa problem genom att mäta av ditt rum och sen justera via Neumanns kalibreringsmjukvara som du kan ladda ner helt kostnadsfritt. Mätmikrofonen är kompatibel med DSP-drivna KH80 och KH150 men även analoga KH120 och KH310 om de är anslutna till Neumanns subwoofer KH750.

Tillbehör


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn