Minishot vit

Kodak Minishot vit

Artikelnummer: 1038448
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Kamera med direktutskrift och Wifi-anslutning

Kodak Minishot är en liten kombinerad sublimeringsskrivare och kompaktkamera. Ta en bild, lägg på ett filter och skriv ut direkt ifrån kameran. Du kan förhandsgranska din bild i skärmen och välja om du vill skriva ut bilden eller ta om den. Bilderna tål både vattenstänk och fingeravtryck och du kan skriva ut bilder direkt ifrån din telefon.

  • Välj vilka bilder du vill skriva ut
  • Lägg på filter innan du skriver ut
  • Wifi-anslutning

Bilderna skrivs ut i 5,3 x 8,6 cm och en utskrift tar ca 50 sekunder. Sublimeringstekniken lägger på färgerna gult, magenta och cyan i tre omgångar vilket resulterar i ett färgomfång på ca 16,7 miljoner färger. Kameran har en upplösning på 10mp och en 1.7" skärm för att förhandsgranska bilderna. Exponeringsmätning och fokusering sker helt automatiskt.

En papperskassett innehåller papper och färg för 10 bilder och ett fulladdat batteri ger dig ca 20 utskrifter. Kameran laddas via USB.

Levereras med:

  • Kodak Minishot
  • Micro USB-kabel
  • Snabbstartsguide
  • Papperskassett

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.