Engångskamera Suc Water Sport 27x1 (800 ISO)

Kodak Engångskamera Suc Water Sport 27x1 (800 ISO)

Artikelnummer: 1027466

Denna tåliga engångskamera har en robust och stöttålig kåpa med gummihölje som gör att den står emot sand och är vattentät ner till 15 meter.

169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vattentät och tålig engångskamera

Denna tåliga engångskamera har en robust och stöttålig kåpa med gummihölje som gör att den står emot sand och är vattentät ner till 15 meter. Kameran passar perfekt för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och vattensporter. Linssystemet har hög kvailtet så att du får skarpa och tydliga bilder.

Kameran ger 27 bilder och är laddad med Kodakfilm med ISO 800.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.