Engångskamera Suc Water Sport 27x1 (800 ISO)

Kodak Engångskamera Suc Water Sport 27x1 (800 ISO)

Artikelnummer: 1027466

Denna tåliga engångskamera har en robust och stöttålig kåpa med gummihölje som gör att den står emot sand och är vattentät ner till 15 meter.

169 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vattentät och tålig engångskamera

Denna tåliga engångskamera har en robust och stöttålig kåpa med gummihölje som gör att den står emot sand och är vattentät ner till 15 meter. Kameran passar perfekt för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och vattensporter. Linssystemet har hög kvailtet så att du får skarpa och tydliga bilder.

Kameran ger 27 bilder och är laddad med Kodakfilm med ISO 800.

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.