Negativ färgfilm Gold 200 135-36 3-pack

Kodak Negativ färgfilm Gold 200 135-36 3-pack

Artikelnummer: 1046988
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Negativ färgfilm Gold 200 135-36 3-pack

Kodak Gold 200 är en negativ färgfilm, som erbjuder en enastående kombination av färgmättnad, fint korn och hög skärpa. Bra val av film för de flesta tillfällen. Kodak Gold 200 säljs i 3-pack.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.