Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4 Black
Artikelnummer: 1101042

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4 Black

Webblager
Beställningsvara
Butikslager:
  • Snabb och exakt autofokus
  • Optisk bildstabilisering
  • Damm- och fuktbeständig design
83 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Telezoomen APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4 från Leica är konstruerad för fullformats- och APS-C-kameror med L-fattning. Den intrikata optiska designen med 23 element i 17 grupper innehåller sju element med anomala partiella dispersioner för att avsevärt minska kromatiska aberrationer genom hela zoomomfånget och ge trogen färgåtergivnin. Den maximala bländaren på f/2,8-4 ger fördelar vid arbete i olika ljusförhållanden och erbjuder också större kontroll över fokuspositionen för arbete med tekniker för kort skärpedjup. Det är en högpresterande telezoom som täcker ett brett omfång men med hög klarhet och skärpa genom hela det långsträckta zoomomfånget.

Fördelar

  • Bländaromfång: f/2,8 till f/22
  • AquaDura-beläggning på yttre element
  • Stegmotor för autofokus och linjär positionering
  • Optisk bildstabilisering
  • Intern zoom
  • Damm- och fuktbeständig design
  • Avtagbart roterande stativfäste

Avancerad konstruktion

Som komplement till de optiska egenskaperna kännetecknas denna 90-280mm också av sin snabba prestanda tack vare intern fokusering och zoomning. Den optiska designen är uppdelad i sju distinkta rörliga grupper, inklusive två dedikerade fokuseringselement som drivs av linjära stegmotorer, för att påskynda fokuseringsnoggrannhet och hastighet genom både zoom- och fokuseringsområdena. För att ytterligare förbättra skärpan kompenserar ett optiskt bildstabiliseringssystem för upp till 3,5 steg av kameraskakningar för att bättre möjliggöra handhållen fotografering i svåra ljusförhållanden. Vid arbete med stativ ingår en avtagbar roterande stativfäste för ökad stabilitet, och den har fasta spärrlägen vid 90° positioner för sömlös växling mellan horisontell och vertikal fotografering. Dessutom har detta objektiv Leicas AquaDura hydrofoba beläggning på fram- och bakelementen, för att skydda mot fukt och smuts, samt en helt damm- och vattenförseglad design för att skydda objektivet vid användning i ogynnsamma förhållanden.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn