Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH Black
Artikelnummer: 1100306

Leica Summicron-SL 35mm f/2 ASPH Black

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Ljusstark f/2-bländare
  • Minsta fokusavstånd: 24cm
  • Snabb och exakt autofokus
26 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Leica Summicron SL 35 f/2 ASPH är SL-varianten av ett av Leicas mest klassiska objektiv. Det är med ett Leica Summicron 35-millimetersobjektiv som många av världens främsta fotografer tagit sina klassiska bilder. Detta SL-objektiv är dock helt nykonstruerat för att stå i paritet med SL-kamerans sensor och generella egenskaper med färgåtergivningen ger bilderna den karaktäristiska "Leica-känslan".

Fördelar

  • Ljusstark f/2-bländare
  • Minsta fokusavstånd: 24cm
  • Snabb och exakt autofokus
  • Tre asfäriska element som minskar kromatiska och sfäriska aberrationer för ökad bildskärpa och klarhet
  • Kompakt och lätt design
  • Vädertätad konstruktion

Perfekta valet för gatufoto, arkitektur och landskap

Objektivet är det perfekta valet för exempelvis reportage, gatufoto, arkitektur och landskap. Många fotografer använder även en "Summicron-35:a" för porträtt då de vill fånga mer av omgivningen kring den som porträtteras. Summicron SL 35 f/2 ASPH är skyddat mot lättare regn, något som i sin tur också gör objektivet skyddat mot damm och smuts.

Snabb och exakt autofokus

Den fasta brännvidden öppnar upp ett brett spektrum av tillämpningar: från landskap och gatufotografi till fotojournalistik och närbilder upp till 24cm. Den sömlösa autofokusen hos SL-objektivet säkerställer snabb och jämn fokusering - samtidigt som den förblir extremt tyst. Detta gör SL-objektivet idealiskt för krävande videografiskt arbete med den berömda Summicron-looken. Dessutom är det mycket lätt, med en vikt på endast 370 gram. Det är nästan hälften så tungt som det högpresterande APO-Summicron-SL med apokromatiska linser.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn