Mackie HM-4 Headphone amplifier
Mackie HM-4 Headphone amplifier
Mackie HM-4 Headphone amplifier

Mackie HM-4 Headphone amplifier

Kompakt hörlursförstärkare för 4 hörlurar

Artikelnummer: 1051278
WebblagerFörväntas i webblager 2022-06-08
Butik:
  • Monitorkapacitet för fyra personer
  • Individuella nivåkontroller
  • 1x 6,3 mm input
399 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Mackie HM-4 är en liten och smidig hörlursförstärkare som ökar hörlursingångarna framför datorn. Från en ingång kan du dela ut ljudet till fyra hörlurar med individuella volymkontroller vilket gör att den lilla portabla hörlursförstärkaren kan användas både för att monitorera inspelningar i hemmastudion som till att dela med sig musiken till tre vänner. Precis som med Mackies all studioutrustning är även HM-4 byggd för att tåla vardagens påfrestningar med ett robust chassi av metall och tåliga premiumkomponenter.

Fördelar

  • Hörlursförstärkare för upp till fyra hörlurar
  • Separat volymkontroll för varje hörlursuttag
  • Strömförsörjning via 12v AC-adapter
  • Tålig och robust konstruktion
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.