Hörlursförstärkare & DAC

Hörlursförstärkare förstärker signalen i hörlurar och är ett måste för tungdrivna lurar med hög impedans, men kan även göra underverk för ljudkvaliteten. De ger en bättre digital-till-analog-omvandling och kan även utöka hörlursingångarna till exempelvis din dator. Här hittar du både portabla hörlursförstärkare att använda till mobilen och high-end-förstärkare för ljudstudion. Se vårt utbud av DAC och hörlursförstärkare här och köp direkt online, alltid med snabb leverans.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn