Mackie HM-800 Headphone Amplifier
Mackie HM-800 Headphone Amplifier
Mackie HM-800 Headphone Amplifier

Mackie HM-800 Headphone Amplifier

8-kanals hörlursförstärkare med 2 hörlursutgångar per kanal

Artikelnummer: 1051392
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • 19" rackmonterbar
 • 8 fristående AUX-ingångar
 • 2 diskreta stereoingångar med separata nivåkontroller
 • LED-nivåindikator i 7 steg per kanal + huvudmätare
2 390 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Mackie HM-800 är en hörlursförstärkare som kan monteras i 19" rack som enkelt ökar kapaciteten i din studio. Med sina åtta kanaler och dubbla hörlursutgångar per kanal får du alltså totalt 16 hörlursuttag. Varje kanal har varsin oberoende AUX-ingång vilket ger dig upp till åtta individuella stereomixar. Analoga premiumkretsar ger en extremt låg brusnivå och högt ljudutrymme så du får ett rent slutljud och superb kvalitet. Mackies HM-serie hörlursförstärkare har ett enkelt men effektivt sätt att distribuera en enda stereosignal ut till flera hörlurar så du får en utökad monitoreringskapacitet i studion.

Fördelar

 • 8-kanals hörlursförstärkare
 • Kan monteras på 19" rack
 • 2 hörlursutgångar per kanal och totalt 16 hörlursutgångar
 • 8 AUX-ingångar för upp till 8 individuella stereomixar
 • 7-stegs LED-nivåmätare på varje kanal + huvudmätare
 • Högkvalitativa analoga kretsar garanterar högt ljudutrymme och låg brusnivå
 • Tålig konstruktion med stålchassi

Studiomonitorering för upp till sexton personer

Den 19-tums rackmonterade HM-800 8-kanals hörlursförstärkaren erbjuder otrolig mångsidighet och utmärkt ljudkvalitet i ett kompakt format. Den passar både för eget och professionellt bruk där man önskar hörlursmonitorering. HM-800 har en huvudingång med nivåkontroll plus stereo-utgångar, aux-ingångar och EQ per kanal med totalt 16 hörlursutgångar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.