Mic stand mount MSM-1 till Q4

Zoom Mic stand mount MSM-1 till Q4

Artikelnummer: 1017818
395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta är en perfekt produkt för dig som behöver hitta ett smart sätt att montera din Zoom Q4. Hållaren går att montera på ett mikrofonstativ eller liknande, Det är ledat på tre ställen för att du ska kunna hitta den vinkel som passar dig bäst.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.